fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Despre noi

 

despre noi 1

In cei peste 20 ani de la infiintare, “Biroul de avocatura “Iulia Blaja” s-a adresat, in special, societatilor comerciale mici si mijlocii, oferind servicii eficiente si competitive in domenii de interes: recuperare creante, executare silita, litigii si arbitraj, contencios administrativ si fiscal, relatii de munca, infiintare societati comerciale, insolventa, contracte.

Astazi, Biroul de avocatura “Iulia Blaja” se mandreste cu un portofoliu de clienti fideli, persoane fizice si companii din cele mai diverse domenii de activitate, carora le multumeste pentru increderea acordata si pentru colaborarea care dureaza de multi ani!

Iulia este avocat fondator si a absolvit in anul 1994 Facultatea de Drept a Univesitatii Bucuresti.

Incepand din 1994, s-a alaturat echipei de juristi a Bancii Romane de Comert Exterior SA (BANCOREX), unde a activat pana in anul 1996. In aceasta perioada a asigurat, in calitate de consilier juridic, asistenta juridica si reprezentarea bancii in fata instantelor judecatoresti, a organelor arbitrale, a executorilor judecatoresti, a organelor cu activitate jurisdictionala, a notarilor publici, precum si in raporturile cu alte autoritati publice, institutii de orice natura.

In anul 1996, Iulia a devenit membra a Baroului Bucuresti. In calitate de avocat, a dobandit o experienta solida in ceeace priveste consultanta si reprezentarea pentru infiintarea societatilor comerciale, insolventa, actiuni in justitie, contencios administrativ, recuperari creante, executari silite, oferind servicii juridice de specialitate persoanelor fizice si societatilor comerciale cu obiecte de activitate din cele mai diverse.

Va invitam sa nu subestimati importanța unei opinii juridice emisă de un profesionist al dreptului. O acțiune în justiție, un act sau un fapt juridic inițiat doar în baza informațiilor oferite de internet sau de prieteni este la fel de periculos că tratamentul unei afecțiuni medicale după ureche.

Pentru a vă proteja drepturile, investițiile financiare și afacerile într-o societate ca a noastra, cea mai eficientă și ieftină metodă o reprezintă sfatul unui avocat!

Echipa

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.