fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

CONTRACTE

CONTRACTE

Echipa noastra are avocati specializati in redactarea, negocierea sau revizuirea contractelor comerciale si civile, pentru a proteja astfel, cat mai bine interesul clientilor nostri precum si afacerile acestora.

Suntem receptivi la dorintele clientilor pentru a fi siguri ca percepem corect ceea ce se doreste in mod concret a se obtine in cadrul fiecarei tranzactii, asigurandu-ne apoi ca redactarea contractului reflecta cu claritate aceste asteptari.

Contractele vor fi intocmite de avocatii nostri in urma unor discutii aprofundate cu fiecare client, discutii ce au ca obiectiv intelegerea scopului urmarit si identificarea riscurilor la care poate fi supus clientul. Asistam clientul si il sprijinim in cadrul negocierilor contractelor, astfel incat clauzele cuprinse sa fie clare si sa exprime exact acordul de vointa al partilor.

Asiguram servicii juridice in ceea ce priveste:

  • Asistenta juridica si reprezentare in legatura cu negocierea, incheierea si executarea de contracte civile si comerciale (inchiriere, vanzare-cumparare, mandat, schimb, furnizare, report, antrepriza, transport, expeditie, intermediere, depozit, imprumut etc.)
  • Redactarea si revizuirea contractelor civile si comerciale si a actelor aditionale la contracte;
  • Acordarea de consultanta juridica cu privire la infiintarea de societati mixte, acorduri de productie in comun si de co-dezvoltare, consortii si alte forme de colaborare strategice din punct de vedere comercial;
  • Consultanta si asistenta juridica referitoare la toate aspectele aferente dreptului consumatorilor, inclusiv aspecte ce tin de protectia consumatorilor.
  • Asistenta in fata notarului public in cazul incheierii contractelor autentice.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.