fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Ajutoare de 1500 Euro pentru servicii contabile sau juridice!

Antreprenorii și startup-urile din România și din alte țări din Europa de Sud și de Est, axate pe agricultură sau alimentație, vor putea obține ajutoare nerambursabile de maximum 1.500 de euro fiecare, pentru a-și rezolva probleme care țin de contabilitatea firmei sau de aspecte juridice.

Sprijinul este acordat de acceleratorul de afaceri european EIT Food și poate fi accesat atât de antreprenori (individual), cât și de firmele agrifood, până pe 31 octombrie 2019.

Banii sunt destinați în sprecial decontării unor cheltuieli cu înregistrarea firmei, protejarea proprietății intelectuale, înregistrarea unor mărci sau permise, contabilitatea și altele.

Fondurile europene oferă mari oportunități de creştere şi dezvoltare, permițând liderilor şi factorilor de decizie din ţară să implementeze proiecte ce pot varia de la infrastructură la dezvoltarea resurselor umane. Serviciul de Finanțări Alternative – Fonduri Structurale & Ajutoare de Stat este proiectat pentru a vă ajuta să beneficiați de vastul potenţial de fonduri europene, dar și naționale, puse la dispoziția entităţilor româneşti.

Sursa: www.startupcafe.ro

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.