fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Informatii de la Biroul de Credit!

Pentru a solicita un raport de credit, trebuie sa va adresati in scris Biroului de Credit cu o cerere datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate si dovada platii serviciului solicitat.

Aceste documente se pot trimite :

a) prin posta la adresa: S.C. Biroul de Credit S.A. Strada Sfanta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, Romania;

b) scanate la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro;

c) personal, la cutia postala amplasata la adresa de mai sus.;

Raspunsul va fi formulat sub forma Raportului de Credit care va contine toate informatiile inregistrate despre persoana respectiva de catre toate bancile care detin date despre aceasta, cu mentiunea in clar a numelui Participantilor.

Prima solicitare din decursul anului este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, solicitarea se va comisiona cu suma de 6 lei, dovada platii urmand sa se trimita impreuna cu cererea.

Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni: suma: 6 lei, beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132), cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001 deschis la banca: BCR Lipscani.

In cazul in care doriti sa verificati daca sunteti la a doua cerere in decursul unui an, puteti solicita o confirmare telefonica la Biroul de Credit: 021.311.02.67/021.310.42.60.

Biroul de Credit nu poate decide acordarea sau neacordarea unui credit. Analiza este facuta de fiecare banca in parte pentru a decide daca va poate acorda sau nu un credit.

In majoritatea cazurilor, daca figurati cu o restanta la Biroul de Credit nu veti mai putea sa obtineti un credit, fiind nevoit sa asteptati cel mult 4 ani pana cand informatia se sterge din baza de date.

Perioada verificata difera in functie de normele de risc ale fiecarei banci in parte. Astfel, daca unele banci se pot uita pe istoricul raportarilor din ultimii 2 ani, alte banci se pot uita pe intreg istoricul de 4 ani.

De asemenea, e posibil sa gasiti banci care isi asuma riscul sa va acorde un credit, dar cu o rata a dobanzii mai mare, deoarece si riscul de creditare este mai mare pentru un client care a inregistrat restante, si unele restrictii privind suma maxima ce poate fi obtinuta.

Pentru informatii, ne puteti contacta prin formularul de contact, la numarul de telefon 0787.822.100 sau pe adresa de email office@iuliablaja.ro

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.