fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Găzduirea sediului firmei in Bucuresti!

In cazul in care te-ai gandit sa pornesti o afacere si sa-ti deschizi o firma, dar bugetul nu-ti permite un sediu in centrul Bucurestiului, exista o solutie foarte simpla, la îndemână.

Sediul este un element de identificare important din punct de vedere procedural, deoarece actele administrative, fiscale, jurisdicţionale sunt comunicate la sediul societăţii.

Ce înseamna găzduirea sediul social al firmei?

Daca sunteti la inceput de drum si doriti sa va infiintati o firma, dar va confruntati cu probleme in gasirea unui sediu unde sa va puteti inregistra firma sau aveti deja o firma si aveti nevoie sa mutati sediul social, va puteti stabili temporar sediul social al firmei dvs. la un cabinet de avocatura.

Găzduirea sediului social in se realizeaza pentru o perioada de 1 an.

De ce să alegi găzduirea sediului social?

1. rapiditatea intocmirii actelor, de multe ori alegerea spatiului ideal da batai de cap celor care doresc sa-si infiinteze o firma

Printre avantajele gazduirii sediului este faptul ca dovada o reprezinta contractul de asistenta juridica ce se incheie intre avocat si societatea in curs de inmatriculare.

2. nu este necesar avizul asociatiei de proprietari si acordul vecinilor.

In cazul in care detii un spatiu propriu sau inchiriat intr-un bloc de locuinte, atunci trebuie depuse la registrul comertului, in vederea infiintarii firmei, avizul asociatiei de proprietari, dar si acordul vecinilor spatiului in care va functiona sediul.

Gazduirea sediului te scuteste de aceste formalitati.

3. In cazul in care nu detii o proprietate personala, locuiesti cu chirie, iar proprietarul nu este de acord cu stabilirea sediului societatii la adresa respectiva,

4. la sediul profesional al avocatului poate functiona un numar nelimitat de sedii sociale.

In mod obisnuit, intr-un apartament inchiriat sau aflat in proprietatea asociatilor nu pot fi declarate mai multe firme decat numarul incaperilor acelui spatiu.

5. intre avantajele găzduirii sediului este faptul ca nu se inregistreaza la administratia financiara contractul de asistenta juridica ce dovedeste sediul social.

6. ai un business nou si in primul an nu desfasori nicio activitate sau ai o activitate restransa ori iti desfasori activitatea la sediile beneficiarilor,

7. cabinetul de avocatura se va ocupa de gestionarea si predarea catre tine a corespondentei primite pe adresa sediului social,

8. costurile reduse; cabinetul nostru de avocatura ofera serviciul de găzduirea sediului social in Bucuresti, Bd. Unirii, sector 3, la pretul de 250 euro/an.

Informează-te si acționează!

Ai nevoie sa găzduiesti temporar sediul unei firme sau vrei sa infiintezi o societate comerciala si nu stii care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi?

Te ajutam noi! Experienta noastra te poate scuti de birocratie si timp pierdut.

Pentru informatii referitoare la infiintari firme, gazduire sediu social, ne poti contacta la telefon 0787.822.100 sau ne poti trimite un e-mail la office@iuliablaja.ro.

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.