fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Noi facilitati pentru clientii ING Bank!

Începând cu data de 15 decembrie 2019, clienţii ING vor beneficia de o nouă facilitate care le va face viaţa mult mai uşoară. Pe de altă parte, banca anunţă o serie de modificări la lista de comisioane.

Astfel, clienţii  bancii vor putea retrage bani de la ATM-urile băncii chiar şi fără să aibă cardul la ei. Procedura se va realiza cu ajutorul unui cod generat de aplicaţia Home Bank. Vor plăti un comision pentru această nouă facilitate doar pentru cei care nu au venituri recurente, adică nu primesc lunar în cont cel puţin 700 de lei. Comisionul plătit va fi de 5 lei pe tranzacţie în cazul lor. Prin acest serviciu, clienţii vor putea retrage maximum 500 de lei pe zi sau maximum 10.000 de lei pe lună.

În plus, ING Bank modifică şi lista de comisioane, după cum urmează:

  • pentru transferurile interbancare în euro prin Home Bank, comisionul este 0 pentru cei cu venituri recurente şi 5 lei pentru cei cu venituri nerecurente (anterior era 0,15%, minim 50 de lei)
  • pentru retragerile de numerar din străinătate, comisionul este 0 pentru cei cu venituri recurente şi 5 lei pentru cei cu venituri nerecurente (anterior era 18 lei)
  • comisionul de retragere de la bancomatele ING sau ale altor bănci este 0 pentru cei cu venituri recurente şi 5 lei pentru cei cu venituri nerecurente (anterior era 3 lei)
  • comisionul pentru transferuri interbancare în lei este 0 pentru cei cu venituri recurente şi 5 lei pentru cei cu venituri nerecurente (anterior era tot 0 lei)
  • depunerile de numerar în contul clientului la bancomatele băncii cu cod de depunere vor fi taxate cu 15 lei (anterior era 0 lei)
  • depunerile de numerar la bancomatele băncii vor fi gratuite în continuare, indiferent de valută

ING Bank mai informează că, începând cu 15 decembrie, vor fi introduse limite pentru retragerile de numerar. Este vorba despre maximum 15.000 lei/zi pentru un client, respectiv maximum 300.000 de lei/an calendaristic.

Începând cu luna noiembrie a acestui an, banca va pune la dispoziţia clienţilor un document care prezintă situaţia comisioanelor plătite în ultimele 12 luni. Acest document va putea fi obţinut prin intermediul aplicaţiei Home Bank, în sucursalele ING sau telefonic.

Sursa: capital

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.