fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Banca Transilvania a lansat bancomatul contactless!

Banca Transilvania (BT) a pus in functiune primul bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru care, destinat exclusiv clientilor bancii, care-l pot folosi doar cu telefonul mobil.

BT a lansat, in premiera in Romania, la finalul lunii iulie 2019, operatiunile fara card la bancomate, astfel incat retragerile de bani sau alte operatiuni sa se poata face cu cardurile sau telefonul, fara introducerea cardului in fanta ATM-ului.

Banca precizeaza urmatoarele, intr-un comunicat:

  • Retragerile de numerar se pot face cu telefonul, accesoriile BT Pay, cu cardurile contactless şi cu NEO private beta
  • În decurs de trei luni, clienții BT au făcut peste 600.000 de retrageri fara card de numerar de la bancomate.

Clienții Băncii Transilvania au ocazia să îşi gestioneze banii inclusiv printr-un ATM de ultimă generație, 100% contactless, fără fantă pentru card. Acesta se află în Bucureşti, la Promenada Mall.

Banii se pot retrage cu telefonul, prin aplicația BT Pay și Apple Pay, cu oricare dintre accesoriile colecției BT Pay şi cu cardurile BT contactles.

Noutatea este valabilă, de asemenea, pentru clienții BT care folosesc aplicația NEO private beta.

La finalul lunii iulie a.c., BT a devenit prima bancă din România de la care clienții pot retrage fara card bani de la bancomat cu telefonul sau cu cardul fără a fi introdus în fantă.

În decurs de trei luni, clienții Băncii Transilvania au făcut peste 600.000 de retrageri fara card de la ATM.

Prin accesul fara card la bancomate, clienții BT au la dispoziție toate funcționalitățile de până acum ale ATM-urilor, cu excepția celor de activare a cardului şi de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranță.

Banca Transilvania este singura bancă din România care oferă, prin colecția BT Pay, o serie de alternative de plată fara card, de tip wearables: ceas, brățară, sticker, aplicația BT Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay şi tastatura/extensia BT Pay.

Recent, ING Bank a anunțat că va introduce retragerile de numerar fără card, printr-un cod generat în aplicația de internet/mobile banking.

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.