fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

Coduri CAEN firma de curatenie!

O firma de curatenie poate fi infiintata sub forma unei societati cu raspundere limitata, in conditiile Legii nr.31/1990, fara a fi necesare avize sau autorizatii prealabile.

Antreprenorii care intentioneaza sa deschida o firma de curatenie trebuie sa stie ca primul pas al acestui demers este sa hotarasca asupra denumirii societatii, sediului social, numarului asociatilor.

De asemenea, trebuie sa stabileasca valoarea capitalului social si cota de participare a fiecarui asociat, sa numeasca administratorul si durata mandatului acestuia.

Firma de curatenie se infiinteaza prin depunerea urmatoarelor documente la registrul comertului:

1. rezervarea denumirii societatii comerciale eliberata de registrul comertului,

2. actul constitutiv semnat de asociaţi; acesta poate fi atestat de avocat, autentificat de notar sau poate fi sub semnatura privata (semnat doar de asociati),

3. actele de identitate ale asociatilor firmei in curs de inmatriculare,

4. documentul care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social (contract de comodat, de inchiriere, vanzare-cumparare etc.); in cazul in care nu dispuneti de un spatiu unde sa fie declarat sediul social, va putem oferi serviciul de gazduire a sediul social in Bucuresti.

5. acordul vecinilor şi al asociaţiei de proprietari cand sediul social al firmei se stabileste întru-un bloc de locuinte,

6. declaraţiile pe propria răspundere ale asociaţilor şi administratorilor, autentificate de notar sau atestate de avocat,

7. specimenul de semnatura al administratorului firmei eliberat de notar,

8. dovada depunerii capitalului social la bancă (capitalul social minim pentru SRL este 200 lei).

9. declaratia pe proprie raspundere a asociatilor potrivit careia indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru detinerea si exercitarea calitatii de asociati, atestata de avocat sau autentificata de notar.

10. dovezile privind plata taxelor legale.

Firma de curatenie trebuie sa aiba mentionat in actul constitutiv ca obiect de activitate principal unul din urmatoarele coduri CAEN specifice acestei activitatii:

Grupa 812 Activitati de curatenie

Clasa 8121 Activitati generale de curatenie a cladirilor

Clasa 8122 Activitati specializate de curatenie

Clasa 8129 Alte activitati de curatenie

Pentru a infiinta firma de curatenie rapid si ieftin, biroul nostru de avocatura se ocupa de realizarea intregii proceduri: redactare acte si reprezentare la registrul comertului.

Pentru solicitarea unei consultatii juridice online, va rugam sa completati FORMULARUL

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.