fbpx
office@iuliablaja.ro
0744.301.281 0787.822.100

O nouă bancă surpriză: Telekom Banking!

Telekom Banking, proiectul realizat de Alior Bank şi Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, oferă începând cu luna septembrie credite în lei de nevoi personale de până la 150.000 de lei cu dobândă fixă care porneşte de la 7,9%.

Dobânda fixă începe de 7,9% pentru credite de refinanţare cu sume egale sau mai mari de 70.000 de lei, doar cu condiţia ca solicitantul să aibă un venit lunar de minimum 2.000 de lei într-un cont deschis la Telekom Banking.

Pe de altă parte, la creditele noi dobânda fixă începe de la 8,9% şi poate să varieze în funcţie de suma creditului, profilul clientului şi istoricul de creditare.

Creditele pot fi solicitate de către persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani și maximă de 76 de ani (la scadența ultimei rate a creditului), cu venituri minime de 500 lei din salarii (minimum 3 luni la actualul loc de muncă), pensii sau din activități independente.

Atât pentru Creditul de Nevoi Personale, cât şi pentru Creditul de Refinanţare, dobânda porneşte de la 6,99% în funcţie de profilul socio-demografic şi de istoricul de plată al clientului la creditele anterioare. Nu se percepe comision de analiză în cazul Creditului de Refinanţare, în timp ce pentru Creditul de Nevoi Personale comisionul de analiză este de 190 de lei.

Pentru accesarea creditului, clientul trebuie să deschidă un cont curent la Alior Bank, fără a fi necesar ca acesta să aibă un contract de abonament la serviciile furnizate de firmele din grupul Telekom România. Clienții pot solicita creditele în cele 29 de puncte de vânzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din București și principalele orașe.

Ratele la credit pot fi plătite prin transfer de la orice bancă sau prin depunere de numerar la orice casierie din rețeaua de magazine Telekom, inclusiv magazinele Telekom sub marca Germanos.

Sursa: www.zf.ro

Comenteaza

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.